Gevulde tomaten

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooien met zout en omgekeerd laten uitlekken
  • 2 Hak de zongedroogde tomaatjes fijn.
  • 3 Meng ze met de parmazaan en oregano door het gehakt.
  • 4 Vul de tomaten met het gehakt en zet het kapje er weer op
  • 5 Verwarm de oven voor op 180°C
  • 6 Bestrijk een ovenschotel met olijfolie en schik er de tomaten in
  • 7 Bestrooi ze met de guyère en besprenkel met olijfolie
  • 8 Zet 30 minutenin de oven

Gevulde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept