Zoek
Gevulde tomaten
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr Gehakt
4 st tomaat
50 gr zongedroogde tomaatjes
50 gr geraspte parmazaan
50 gr geraspte gruyère
1 kl gedroogde oregano
olijfolie
Bereiding
1
Snij het kapje van de tomaten en hol ze uit. Bestrooien met zout en omgekeerd laten uitlekken
2
Hak de zongedroogde tomaatjes fijn.
3
Meng ze met de parmazaan en oregano door het gehakt.
4
Vul de tomaten met het gehakt en zet het kapje er weer op
5
Verwarm de oven voor op 180°C
6
Bestrijk een ovenschotel met olijfolie en schik er de tomaten in
7
Bestrooi ze met de guyère en besprenkel met olijfolie
8
Zet 30 minutenin de oven
Gevulde tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept