Gemengde groenteschotel uit de Römertopf

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de witlofschotel snij je een grote ui, 1 (gele) paprika, 2 tomaten, 750 gram witlof, een halve bak champignons, een teentje knoflook en 750 gram hamlappen in stukken.
  • 2 Mengen met wat peper en zout, theelepel paprikapoeder en fijn wat kruiden zoals oregano, tijm en rozemarijn.
  • 3 Schotel invetten met wat boter en alles erin.In de KOUDE oven die je op 200 graden zet. Na een uur en een kwartiertje is de stoof klaar.
  • 4 Wij aten het met rijst.
  • 5 De ouderwetse kleipot ( Römertopf) 30 minuten geheel in water zetten, zodat de poriën van het materiaal water kunnen opzuigen.

Gemengde groenteschotel uit de Römertopf is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yachni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Rollade Uit De Romertopf
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika`s Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept