Blinde vinken op Italiaanse wijze met risotto

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de prei, selder en wortelen in stukken van 2 cm. Snipper de ui. Schroei het vlees dicht in hete olijfolie Stoof de bleekselder, wortel en ui aan. Voeg de look toe Stoof de prei aan in de pan van het vlees en voeg toe aan de groenten. Bestrooi met bloem. Overgiet met de wijn en 50 ml water. Voeg de tomatenpuree en kruiden toe Laat 30 minuten sudderen , regelmatig roeren en breng op smaak RISOTTO Fruit de gesnipperde ui in olijfolie , voeg de rijst toe en laat even aanstoven. Voeg saffraan en pezo toe. Bevochtig met een deel van de hete bouillon. Voeg pas bouillon toe als het vorige deel opgeslorpt is. Ga zo door tot de rijst gaar is . Roer er voor het opdienen de kaas door (eventueel boter of mascarpone ) Verdeel de groenten over de borden , plaats het vlees erop en lepel er de risotto naast.

Blinde vinken op Italiaanse wijze met risotto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept