1 Doe het kalfsgehakt in een kom. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan en stoof er de sjalot een minuutje in aan, zonder te kleuren. Voeg de sjalot toe aan het gehakt. Doe er ook de kappertjes, het paneermeel en het ei bij. Kneed de gehaktmassa met schone handen tot een mooi homogeen geheel. Verkruimel de feta bij het gehakt en meng opnieuw.
2 Vorm 4 hamburgers van het gehakt. Verhit 2 eetlepels Solo vloeibaar in een antikleefpan en bak de hamburgers 5 minuten aan elke kant mooi bruin en gaar. Houd de hamburgers warm.
3 Doe de zure room in een kommetje. Snipper de bieslook fijn, voeg hem toe aan de zure room en kruid met wat peper en zout. Snijd de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
4 Serveer elke hamburger op een zacht broodje en werk af met enkele reepjes zongedroogde tomaat en een eetlepel van de kruidige zure room.
Kruidige kalfsburger met sausje van zure room is een recept van Solo Open Kitchen