1 Aardappelen koken , laten drogen op het vuur en door roerzeef draaien.
2 Soezendeeg : Water en vetstof aan de kook brengen. Bloem toevoegen en op het vuur laten drogen. In een kom doen en er één voor één de eieren onderkloppen.
3 Aardappelpurree en deeg mengen en goed kruiden. Daarvan roosjes spuiten op bakpapier en laten afkoelen.
4 Champignons in plakjes snijden. Sjalot snipperen . Peterselie hakken.
6 Wok verhitten , olie verhitten. Ui en look rorbakken. Wortel, paprikan prei venkel en brocolli toevoegen en roerbakken . Courgette toevoegen en verder roerbakken.
7 Sojasaus , citroensap en kruiden toevoegen.
8 Vlees bakken en kruiden. Uit de pan halen en warm houden.
9 Sjalot fruiten in de pan van het vlees. Champignons toevoegen en even meebakken. Marsala en bouillon toevoegenen laten doorkoken. Eventueel binden. Snipper gerookt ham erdoor roeren en op smaak brengen.1
0 Aardappelsoezen bakken in frituur1
1 Alles op warme borden schikken en bestrooien met peterselie.