Asperges met gekookte ham en mosterdsaus

8
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Asperges schillen en in stukjes snijden. Beetgaar koken in groentebouillon. Laten uitlekken en afkoelen
  • 2 Ham in blokjes snijden.
  • 3 Breng de eidooiers , azijn, mosterd, pezo en olie in een smalle maatbeker en mix tot en homogene saus.
  • 4 Roer er de graantjesmosterd en augurkjes door en breng op smaak.
  • 5 Alles over de glaasjes verdelen en afwerken met bieslook

Asperges met gekookte ham en mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept