1 Wel de glasnoedels 10 minuten in het bouillon, giet af en snijd in kleine stukken)
2 Sjalotjes , look en gember snipperen. Wortel in julliene snijden (even voorgaren in microgolf). Sojascheuten wassen.
3 Wok de sjaloten, look en gember, voeg er het vlees en de wortel aan toe en roerbak enkele minuten.
4 Voeg de sojascheuten toe en roerbak nog enkele minuten
5 Voef de uitgelekte glasnoedels toe, breng op smaak met de oestersaus,cayennepeper en zout.
6 Vulling laten afkoelen , garnalen toevoegen.
7 Leg een Loempiavel met de punt naar beneden en leg in het midden een grote eetlepel vulling. Strijk de deegranden in met loosgeklopt eigeelen vouw de linker en rechterhoek naar het midden over de vulling heen. Vouw de onderste hoek naar boven ,over de vulling en rol stevig op . Bovenkant doreren
8 Bak de loempia in gedurende 10 à 15 min in de oven op 200°C