Gevulde champignons (Bron: libelle-lekker.be)

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Borstel de champignons droog schoon, haal de steeltjes eruit en hak deze fijn.
  • 3 Pel en hak de sjalot en de knoflook.
  • 4 Snij het ontbijtspek in reepjes en bak even in een pan.
  • 5 Voeg er de gehakte champignonsteeltjes, de sjalot en de knoflook aan toe en roerbak tot al het vrijkomende vocht verdampt is.
  • 6 Neem de pan van het vuur af en laat lichtjes afkoelen.
  • 7 Roer de geitenkaas en gehakte tuinkruiden door het champignonmengsel.
  • 8 Bestrijk de champignonhoedjes rondom met olijfolie en vul ze met het mengsel.
  • 9 Bestrooi met versgeraspte parmezaan.1
  • 0 Zet de champignons in een ovenschaal en laat ze 10 à 15 minuten garen in de oven, tot de bovenkant mooi goudbruin kleurt.

Gevulde champignons (Bron: libelle-lekker.be) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept