2 Spoel de peren, snij in 4 en verwijder het klokhuis.
3 Pel de uien en snij in partjes.
4 Verkruimel de kaas boven de solo, meng beiden goed door mekaar, verpak in plasticfolie en zet in de koelkast.
5 Verwarm een flinke scheut olie in een braadpan en bak hierin de plakjes aardappel lichtjes aan, voeg de partjes ui en peer toe, kruiden met pezo en de rozemarijnnaaldjes, bak het geheel goudbruin.
6 Schep alles in een ovenschaal.
7 Bak de mignonetten aan beide zijden bijna gaar in dezelfde pan in een weinig olie, kruiden met pezo.
8 Leg de mignonetten in de ovenschaal en verdeel er de kaasboter over.
9 Plaats de ovenschaal onder een hete grill tot het vlees goudbruin en de boter gesmolten is.1
0 Een heerlijk gerecht na een fikse herfstwandeling.
Mignonetten met blauwe schimmelkaas is een recept van Solo Open Kitchen