Zoek
Daging Smoor
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram mager rundvlees in blokjes gesneden
Zout en peper
3 teentjes Knoflook
50 gram margarine
1 blikje tomatenpuree
300 cc Water
2 groet gesneden uien
50 cc ketjap zoet
3 blaadjes salam
4 kruidnagels
1 theelepel nootmuskaat
2 theelepel suiker
Bereiding
1
Wrijf het vlees in met peper, zout en knoflook
2
Braad het vlees in de margarine en bak de tomatenpuree even mee.
3
Voeg daarna het water, uien, ketjap, salam, kruidnagel, nootmuskaat en suiker toe.
4
laat het geheel gedurende 2 uur zachtjes inkoken met de deksel op de pan.
5
Controleer regelmatig of het vlees niet aanzet op de bodem
6
Voor het serveren de salam en kruidnagels verwijderen.
Daging Smoor is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging roedjak
145 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept