Babi ketjap

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf het vlees in met zout, peper en de djahepoeder.
  • 2 Verwarm de olie en goreng de ui en knoflook tot deze goed zacht zijn. Voeg het vlees toe en goreng het geheel tot het vlees rondom dichtgeschoeid is. Eventueel een weinig water toevoegen en het geheel 45 minuten met de deksel op de pan laten sudderen.
  • 3 Het vocht van het vlees afgieten en de ketjap erdoor roeren. De ketjap minimaal 1 nacht in laten trekken.

Babi ketjap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept