1 Laat het vlees in ca. 30 minuten op kamertemperatuur komen. Pel en snipper het sjalotje. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
2 Verhit de margarine in een koekenpan en laat het schuim wegtrekken. Leg de biefstukken erin en bak ze in ca. 4 minuten op hoog vuur bruin en van binnen rosé. Keer de biefstukken regelmatig. Strooi er zout en peper over.
3 Leg de biefstukken op een warm bord en houd ze warm in een warme oven (100°C) of onder een stuk aluminiumfolie.
4 Fruit het sjalotje ca. 1 minuut in het bakvet. Voeg de champignons met de tijm toe en bak ze op hoog vuur al omscheppend bruin, laat het vocht verdampen.
5 Hak de peterselie fijn en schep de peterselie door de champignons. Leg de biefstukken op vier warme borden en schep de champignons erop.
6 Lekker met frietjes of gebakken aardappelen en een frisse salade.