Roergebakken runderreepjes met peultjes

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maïzena met de sojasaus, sherry en sambal tot een marinade. Schep de biefreepjes erdoor en laat ze ca. 30 minuten staan en op kamertemperatuur komen.
  • 2 Snijd de bosuitjes in stukjes van ca. 3 cm. Haal de peultjes af. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
  • 3 Verhit de margarine in een wok of hapjespan en laat het schuim wegtrekken. Roerbak de reepjes vlees al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 minuten bruin. Schep ze op een bord.
  • 4 Schep de bosuitjes, peultjes en worteltjes door het bakvet en roerbak ze ca. 1 minuut. Voeg 3 eetlepels water toe en roerbak de groenten in nog 3 minuten beetgaar.
  • 5 Schep de oestersaus en de reepjes door de groenten en warm het voorgerecht nog even goed door.
  • 6 Lekker met mie of rijst.

Roergebakken runderreepjes met peultjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept