3 Meng het gehakt met de uisnippers, het ei en paneermeel. Voeg tijm, peper & zout naar smaak toe.
4 Leg het gehaktmengsel in de quichevorm en druk het goed aan.
5 Laat de maïs uitlekken.
6 Was de tomaten en snij ze in schijfjes.
7 Snij de mozzarella in schijfjes.
8 Verdeel de maïs, tomatenschijfjes en mozzarellaschijfjes over het gehaktmengsel. Bestrooi met een beetje tijm.
9 Bak de gehaktpizza in de voorverwarmde oven in 25-30 minuten gaar.1
0 Een lekker en gemakkelijk gerecht, dat na een kwartiertje al de oven in kan. (kwartiertje + half uurtje oven) en dat is altijd wel prettig voor een vrijdag… op de een of andere manier bij ons altijd een drukke dag. Ui snipperen, gehakt bereiden, tomaatjes & mozzarella snijden, alles in de ovenschaal, half uurtje wachten en er staat weer iets heerlijks op tafel. De rest van de maïs ook op tafel, beetje komkommer met tzatziki erbij: 1
1 Eet smakelijk!1
2 Je kunt de gehaktbodem natuurlijk ook beleggen met andere ingrediënten, zoals champignons, courgette of peperoni. Deze gehaktpizza past ook goed in een feestelijk buffet. Ook koud smaakt hij prima.