Biefstuk in zoutkorst

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de knoflook over de biefstukjes en wrijf goed in. Haal dan door de olie en de mosterd. Haal ze door het zeezout zodat er dikke korst onstaat en druk die goed vast. Laat ze 30 min. in de koelkast staan. Leg de biefstukjes direkt op het rooster op een gloeiend vuur van de barbeque zodat het zout een harde korst krijgt. Ca. 6 minuten aan elke kant. Neem ze met een tang van het rooster en sla er de zoutkorst af Het vlees heeft door de zoutkorst een bijzondere aroma gekregen.

Biefstuk in zoutkorst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Forel in zoutkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in zoutkorst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in zoutkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept