6 bestrijken met de marinade en in een braadpan leggen
7 ongeveer een 20 tal minuten braden
8 3 de sherry en de helft van de kippebouillon erbij gieten
9 de oventemperatuur verlagen tot 180°c1
0 de varkenshaas in 30 - 40 min gaar laten worden1
1 4 het vlees uit de braadpan nemen en in aluminiumfolie wikkelen1
2 de saus bereiden hiervoor het braadvocht blussen met de rest van de bouillon1
3 de vloeistof door een zeef in een steelpan gieten1
4 de maizena met een beetje water gladroeren 1
5 de saus aan de kook brengen en even laten inkoken 1
6 binden met het maizenapapje1
7 op smaak brengen met peper en zout1
8 eventueel een scheutje sherry1
9 5 het vlees uit het aluminiumfolie halen in plakken snijden2
0 op een voorverwarmde schaal leggen en de saus erbij serveren 6 serveer tip : serveer met pomme duchesse en carpatio van tomaten 7 voor de pomme duchesse : 1 kg aardappelen koken om te purerensnuifje peper, zout, muskaatnootbeetje melk en klontje boteralles goed pureren zodat er geen klonters meer in zitteneen spuitzak vullen en pomme duchesse spuitenin de oven bakken tot de randjes goudgeel zijn ongeveer een 7 stuks per persoon8 voor de carpatio van tomaat : 500 gr roma tomaten peper, zout, bieslook peterselie3 bosuitjesolijfolieparmezaanse kaas schilfersde tomaten in dunne plakken snijden en in een ovenschaal schikkende bosuitjes in fijne stukjes snijden en over de tomaten verdelenolijfolie over de tomaten sprenkelenbestrooien met peper, zout, bieslook, peterselieongeveer 15 min in de oven zetten als de tomaten uit de oven komen dan de kaasschilfers erover strooien 9 alles warm opdienen
varkenshaasje met honing mosterd marinade is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa