Zoek
Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 dunne sneetjes Breydelham
6 kleine stronkjes witloof
1 potje bieslook
scheutje citroensap
1 potje magere yoghurt
peper & zout
Bereiding
1
Snij het witloof in de lengte door en verwijder de harde kern.
2
Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes en spoel ze goed in koud water met wat citroensap, laat ze daarna goed uitlekken.
3
Vervolgens vul je de sneetjes Breydelham met de reepjes witloof en enkele stengels bieslook.
4
Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt immers mooier.
5
Besprenkel alles met een bieslooksausje*.
6
Voor het bieslooksausje: breng een potje yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.
Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Spicy aardappelplaatpizza
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Zalmtorentje
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept