Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het witloof in de lengte door en verwijder de harde kern.
  • 2 Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes en spoel ze goed in koud water met wat citroensap, laat ze daarna goed uitlekken.
  • 3 Vervolgens vul je de sneetjes Breydelham met de reepjes witloof en enkele stengels bieslook.
  • 4 Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt immers mooier.
  • 5 Besprenkel alles met een bieslooksausje*.
  • 6 Voor het bieslooksausje: breng een potje yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.

Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept