runderragout

4
180 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe de schenkels in een pan met de fond
  • 2 breng tegen de kook aan
  • 3 laat op laag vuur 3 uur garen
  • 4 tot het vlees makkelijk van het bot loslaat
  • 5 zet het vuur uit en neem het vlees uit de pan
  • 6 laat iets afkoelen
  • 7 haal het vlees van het bot en snijdb het fijn
  • 8 bewaar de fond
  • 9 smelt de boterin een pan1
  • 0 voeg de bloem toe1
  • 1 laat al roerend op laag vuur gaar worden1
  • 2 tot de bloem begint te kleuren ( roux )1
  • 3 dit duurt ong 5 min1
  • 4 bak de bloem goed, dat geeft een volle smaak1
  • 5 schenk in delen de fond bij de roux en roer op laag vuur tot een dikke saus1
  • 6 neem van het vuur als de saus mooi glanst1
  • 7 voeg de slagroom en het vlees toe1
  • 8 breng de ragout op smaak met peper en zout1
  • 9 je kunt de ragout 1 dag van tevoren bereiden

runderragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitje met ragout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashkroket
45 min Snack
Bekijk recept
Runderragout
155 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse runderragout
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasteitje met ragout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goulashkroket
45 min Snack
Bekijk recept
Runderragout
155 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse runderragout
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept