spiering met appel uiensaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met z&p , verhit de helft van de boter en bak de spieringen rondom goudbruin. Voeg de uien toe en bak ze 3 minuten mee. Giet het bier en de bouillon erbij en laat 25 minuten stoven met deksel. Boor de klokhuizen uit de appels en snijd ze in plakken . Meng de suiker en nootmuskaat en bestrooi de appelplakken ermee , verhit de rest van de boter en bak lichtbruin. Schep het vlees uit de pan , bind het stoofvocht. Serveer het vlees met saus erop ,appelschijven ernaast en een lekkere andijviestoemp

spiering met appel uiensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met spiering en specerijen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiering met zuiderse groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
spiering in een kruidenkorstje
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept