Zoek
VLEES; VARKENSHAASJE met BOSBESSENSAUS.
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 varkenshaasjes ca 500 gram
50 gram bacon
1 sinaasappel uitgeperst
1 dl rode wijn
3 eetl creme fraiche
2 theel. mosterd
6 eetl bosbessenjam
40 gram boter
Bereiding
1
In braadpan 30 gr boter verhitten en de haasjes rondom mooi bruin bakken.
2
Met deksel schuin op de pan zachtjes 10 min laten garen, Ze moeten wel rose blijven.
3
In andere pan 10 gr boter smelten en de bacon in stukjes 3 min laten bakken.
4
Nu toevoegen: sinaasappelsap, wijn, mosterd, jam en de creme fraiche. Door elkaar roeren en zachtjes 10 min laten koken.
5
Af en toe roeren.
6
Serveer het vlees in mooie schuine stukken en geef de saus er apart bij.
7
Het is bij ons nog steeds een recept wat geregeld door de fam. gaat.
8
Het is makkelijk te maken en nog lekker ook . Ook bij kip
9
.
VLEES; VARKENSHAASJE met BOSBESSENSAUS. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met bosbessen, appel en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bosbessensaus
30 min-
Bekijk recept
Zalm met bosbessen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept