VLEES; VARKENSHAASJE met BOSBESSENSAUS.

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan 30 gr boter verhitten en de haasjes rondom mooi bruin bakken.
  • 2 Met deksel schuin op de pan zachtjes 10 min laten garen, Ze moeten wel rose blijven.
  • 3 In andere pan 10 gr boter smelten en de bacon in stukjes 3 min laten bakken.
  • 4 Nu toevoegen: sinaasappelsap, wijn, mosterd, jam en de creme fraiche. Door elkaar roeren en zachtjes 10 min laten koken.
  • 5 Af en toe roeren.
  • 6 Serveer het vlees in mooie schuine stukken en geef de saus er apart bij.
  • 7 Het is bij ons nog steeds een recept wat geregeld door de fam. gaat.
  • 8 Het is makkelijk te maken en nog lekker ook . Ook bij kip
  • 9 .

VLEES; VARKENSHAASJE met BOSBESSENSAUS. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met bosbessen, appel en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bosbessensaus
30 min-
Bekijk recept
Zalm met bosbessen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept