Ossenhaas met pancetta en kwartelei

12
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ossenhaas heel fijn met een scherp mes (niet malen, dat gaat ten koste van de smaak). Of laat de lieve slager dit doen.
  • 2 Meng alle ingrediënten en proef! Doe dit ruim van tevoren, om alle smaken lekker tot z'n recht te laten komen.
  • 3 Bak de eitjes (kan makkelijk van tevoren). En bak de pancetta (of ontbijtspek of parmaham) in de oven op vetvrij (bak)papier (kan ook van tevoren).
  • 4 Verdeel de ossenhaas in gelijke porties en druk deze in de steekring tot een mooi rondje op een bord.
  • 5 Leg het eitje erop en de panchetta erbij.
  • 6 Versier het bordje met wat druppels truffelmayonaise.

Ossenhaas met pancetta en kwartelei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatentaartjes met kwartelei
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met kwartelei, haricots verts en spek
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse van kalfsfilet en kwartelei
10 min Snack
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas tataki met noedels en radijs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas met tagliatelle
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gemarineerde ossenhaas
40 min Voorgerecht
Bekijk recept