spekworstjes met puree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Kook ze gaar en pureer ze met wat boter en een scheutje melk. Kruid ze met verse peper en zout en nootmuskaat.
  • 2 Omwikkel de worsten met het spek (prik eventueel vast met een houten tandenstoker ) en bak rondom goudbruin in wat boter op een matig vuur. Neem ze uit de pan en hou warm.
  • 3 Stoof in dezelfde pan de uien op laag vuur. Strooi er 1 koffielepel suiker over en laat wat karamelliseren. Blus met de wijn en bouillon en laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Serveer de spekworstjes met de uien en de puree.

spekworstjes met puree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spekworstjes met gebakken appel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spekworstjes met puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept