2 Meng in een beslagkom de Maïzena® Plus met de peper en zout. Voeg de in blokjes gesneden margarine toe en mix het geheel tot er een kruimelig deeg ontstaat. Voeg het ei toe en meng met een houten lepel en blijf roeren terwijl u de melk toevoegt, totdat er een deegbal ontstaat. Plaats het deeg een uur in de koelkast.
3 Rol het deeg na een uur met behulp van een deegroller uit tot een plak van een halve cm dik. Bak het gedurende 25 minuten in de oven. Het deeg moet er goudbruin uitzien en een beetje hard zijn. Haal het deeg uit de oven en laat het afkoelen. Breek het en maal het fijn tot paneermeel. Zet apart.
4 Meng 150 g van het paneermeel met de kruiden, de gehakte tenen knoflook, het sesamzaad en de vloeibare margarine. Smeer de lamsrib in met vloeibare margarine, bestrooi met zout en peper en rol het door het kruidenpaneermengsel.
5 Leg de lamsrib in een ovenschaal. Giet er een glas water en een eetlepel margarine bij. Leg de 10 gewassen, ongepelde uitjes rondom de lamsrib.