Kippengehaktballetjes met broccolipuree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 hak de rozemarijn, tijm en peterselie fijn, versnipper de ui en look en stoof aan in boter. Meng met het kippengehakt en kruid met peper, zout, tijm, en rozemarijn. Voeg de eieren en het paneermeel toe , meng goed en maak kleine balletjes. Bak de balletjes in een pan met boter en laat 5 minuten garen in de oven. Kook de aardappelen gaar in de schil, snij ze in partjes en bak die in een pan met boter. Kruid met peper, zout en peterselie. Snij de broccoli in stukken, kook ze gaar in gezouten water en spoel af met koud water. Laat de broccoli uitlekken om hem vervolgens fijn de malen in de blender en terug op te warmen. Werk af met peper, zout en nootmuskaat. Schik de ingrediënten op het bord.

Kippengehaktballetjes met broccolipuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippengehaktballetjes op ossobuco wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
linguine met kippengehaktballetjes
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept