italiaanse stiratini

8
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (seizoen, type en menugang niet zeker, menugang is buffetgerecht).
  • 2 halveer de kalkoenfilet en de beenham in de lengte. wikkel de vleeswaren om de broodstengels en leg ze op een grote schaal. Zet de rest van de stiratini in glazen apart op tafel om te dippen. Pureer de zongedroogde tomaatjes met de staafmixer en roer er de helft van de mayonaise door. Pureer de rest van de mayonais met de knoflook en de basilicum en roer de crème fraîche erdoor. Breng beide dipsauzen op smaak met peper en zout. serveer de Italiaanse stiratine met de beide sauzen om te dippen

italiaanse stiratini is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept