- Verhit olie in pan en fruit de knoflook en paprika enkele minuten (ev. hier dan ook de ui)"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Voeg het gehakt toe en bak het rul. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg spinazie toe en laat nog +/- 15 min. op middelmatig vuur gaar worden. (af en toe roeren)"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Soms doe ik deel van kaas ook al in het gehakt..."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verhit de oven voor op 180° (heteluchtoven) + vet ovenschaal in. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Verdeel vulling over de raps en rol ze op."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Nu kun je kiezen om ze zo op te eten of: "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- leg ze in ovenschaal en doe er kaas over"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- +/- 5 min goudbruin laten worden in de oven. "},{"@type":"HowToStep","text":"10. Smakelijk"}],"recipeYield":"4 "}