Rumsteak op corsicaanse wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de rumsteaks in stukken, verhit de olijfolie, bak het vlees bruin en kruid met peper en zout. Voeg de uien, look en spek toe en laat kort meebakken. Snij de champignons in kwartjes en voeg die samen met de witte wijn, tomatenpuree, rundsbouillon, kaneel , rozemarijn, en het laurierblad toe. Breng aan de kook en laat reduceren. Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af. Schik het vlees, spekblokjes en de champignons op de borden. Meng de tortiglioni met de saus en schik op het bord. Werk af met de Parmezaanse kaas en een takje rozemarijn.

Rumsteak op corsicaanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte rundvleesreepjes met uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige salade van rundvlees
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rundvlees met cashewnoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept