INVOLTINI MET KAAS EN FIJNE KRUIDEN

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de varkensfiletlapjes en dep droog. Besprenkel de lapjes met 2 koffielepels olie en kruid met peper en zout.
  • 2 Was de salieblaadjes en schud droog. Snij ze in fijne reepjes. Leg de salie, gekookte ham, en de in plakjes gesneden weight watchers belegen na elkaar op het vlees en plooi dicht. Eventueel vastprikken met houten prikkertjes, zodat het vlees tijdens het bakken niet openvalt.
  • 3 Olijfolie opwarmen in de pan. Het vlees langs beide kanten kort, maar krachtig braden. Het vlees uit de pan halen, even laten rusten en halveren, zodat men de vulling van salie , ham en weight watchers belegen kan zien. Serveer met slaatje of dipsausje.

INVOLTINI MET KAAS EN FIJNE KRUIDEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Gevulde Koolrolletjes (involtini di verza)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Involtini van groene kool met zoete aardappel-rucolapuree
30 min-
Bekijk recept
Kalfsinvoltiní
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept