Puree met broccoli en finettes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de broccoli in kleine roosjes, dompel deze roosjes gedurende 5 MIN. in kokend gezouten water. Giet af en spoel de broccoli onder de kraan met koud water.
  • 2 Schil de aardappelen, en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en voeg wat melk, een klontje boter en muskaatnoot toe.
  • 3 Pureer de aardappelen. bestrooi de gepeperde en gezouten finettes met wat tijm en salie. Bak de finettes in boter zeer kort op een hoog vuur (2 tot 3 minuten)
  • 4 boter een ovenschotel in . Verdeel de broccoliroosjes over de bodem. Bedek met de gebakken finettes. Bedek de hele bovenzijde van de schotel met aardappelpuree. Bestrooi met gemalen kaas. Strooi wat paneermeel uit over de schotel om een mooie korst te bekomen.
  • 5 Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat 25 minuten bakken.

Puree met broccoli en finettes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep met finettes
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pita met Finettes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokje met finettes, spinazie en Conimex Curry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PASTA MET FINETTES, BACON EN CHILI
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept