Luikse gehaktballen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 gehakballetjes prepareren met ei, broodkruim, p&z, muscaatnoot en wild garlic
  • 3
    Voorbereiding
    :
  • 4 De boter laten smelten en de gehaktballen langs alle kanten aanbraden, deze uit de pan halen en de uien glazig stoven met p&z, dan laurier, marjolein en tijm toevoegen. Het geheel blussen met de balsamicoazijn, de bouillon en de siroop. Na even pruttelen de gehaktballen terug bijvoegen, de rozijnen bijvoegen en nog even verder laten sudderen op een zacht vuur. Eventueel de saus binden.
  • 5 Suggestie:
  • 6 Opdienen frietjes. Smakelijk!

Luikse gehaktballen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept