Zoek
Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram Livar Sucade
4 blaadjes laurier
0.5 rode ui
2 takjes rozemarijn
2 bollen knoflook
6 el honing
zout en peper
Bereiding
1
Stook de Big Green Egg houtskool grill op en breng de temperatuur terug naar 70 graden.
2
Snijd de Livar Sucade in de lengte in en vul hem met de takjes rozemarijn, de laurierblaadjes en in stukken gesneden rode ui.
3
Snijd de bovenkant van de knoflookbollen.
4
Plaats alles op het rooster in het ei. Smeer de Livar Sucade in met honing en breng op smaak met zout en peper.
5
De rest van de honing verdelen over de knoflookbollen.
6
Gaar de Livar Sucade langzaam gedurende 1,5 uur.
7
Serveer de Livar Sucade met een bol gepofte knoflook ernaast. Goed vers brood en salade erbij en genieten!
Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Big burger met kruidige saus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Big Mac
0-10 min -
Bekijk recept
Big Flavor Tinga Poblana
30-60 min -
Bekijk recept
Big-Brother brood
0 min
Bekijk recept