Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stook de Big Green Egg houtskool grill op en breng de temperatuur terug naar 70 graden.
  • 2 Snijd de Livar Sucade in de lengte in en vul hem met de takjes rozemarijn, de laurierblaadjes en in stukken gesneden rode ui.
  • 3 Snijd de bovenkant van de knoflookbollen.
  • 4 Plaats alles op het rooster in het ei. Smeer de Livar Sucade in met honing en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 De rest van de honing verdelen over de knoflookbollen.
  • 6 Gaar de Livar Sucade langzaam gedurende 1,5 uur.
  • 7 Serveer de Livar Sucade met een bol gepofte knoflook ernaast. Goed vers brood en salade erbij en genieten!

Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Big burger met kruidige saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Big Mac
0-10 min -
Bekijk recept
Big Flavor Tinga Poblana
30-60 min -
Bekijk recept
Big-Brother brood
0 min
Bekijk recept