1 Snijd het lamsvlees in grote blokken. Pel de ui en de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes. Verhit 3 el olijfolie in een stoofpan en bak het lamsvlees op een hoog vuur gedurende ca. 3 min. bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. mee. Bestrooi met wat zout en peper, voeg de rode wijn en de pesto toe en laat met het deksel op de pan gedurende ca. 25 min. zachtjes gaar stoven. Breng ondertussen de rode kool met 1 el olijfolie, de balsamicoazijn en wat zout en peper aan de kook, laat met het deksel op de pan in ca. 20 min. zachtjes gaar worden. Kook de papardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Meng de papardelle vlak voor het serveren met de rucola, de Parmezaanse kaas, de rest van de olijfolie en breng op smaak met wat zout en peper. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep het gestoofde lamsvlees en de rode kool ernaast.
Toscaans lamsfilet met pesto rosso gestoofd in is een recept van Solo Open Kitchen