Gegrilde pesto-karbonaadjes met gegrilde

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan of zet de grill op de hoogste stand. Bestrooi de karbonaadjes aan beide kanten met zout en peper en bestrijk ze met een dun laagje pesto. Was de courgette en paprika’s. Snijd de courgette in de lengte in vier. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd elke helft in drie stukken. Snijd de broodjes door en besprenkel de snijvlakken met een beetje olie. Leg een groot stuk aluminiumfolie op het grillrooster en vet het in met een beetje olie. Leg de karbonaadjes en groenten op de folie en grill gedurende ca. 15 min. tot alles bruin en gaar is. Keer geregeld om en bestrijk zowel de groenten als het vlees af en toe met een beetje van de pesto. Leg op het laatst ook de broodjes op het rooster en laat ze bruin worden. Verdeel het gegrilde vlees, de groenten en het brood over 2 borden.

Gegrilde pesto-karbonaadjes met gegrilde is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept