1 Om de kalfsfilets op te kunnen rollen, moeten ze goed dun zijn. Sla ze daarom tussen wat huishoudfolie iets platter als dat nodig is. Bestrooi beide kanten met zout en peper. Leg op één kant een plak rauwe ham en, afhankelijk van de grootte van de blaadjes, een of twee blaadjes salie. Rol het vlees op met de ham naar binnen en steek de rolletjes vast met een tandenstoker.
2 Bak de rolletjes in een mengsel van extra vergine olijfolie en margarine. Eerst op een hoog vuur rondom bruin bakken en daarna met het deksel op de pan nog een minuut of tien op een zachter vuur bakken. Haal ze uit de pan, leg ze op een bord en dek ze af met aluminiumfolie. Zet het bord weg in een warme oven om het vlees warm te houden.
3 Giet nu de Marsala bij het bakvet in de pan en roer met een houten spatel alle baksels los. Breng het mengsel aan de kook, roer er een eetlepel mosterd door en giet er, als het een egaal mengsel is, de room bij. Breng de saus op smaak met peper en zout.
4 Frituur de salieblaadjes in een flinke scheut extra vergine olijfolie. Zorg dat het vet heet is en frituur de blaadjes heel snel, ze verbranden namelijk makkelijk. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Kalfsfiletrolletjes gevuld met parmaham is een recept van Solo Open Kitchen