Rundsfilet a la Rossini

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de extra vergine olijfolie en de margarine in een koekenpan en braad de rundsfilets kort aan. Neem het vlees uit de pan wanneer het begint te kleuren. Strooi voorzichtig de bloem in de pan en giet daar het grootste deel van de Marsala bij. Laat het geheel een beetje inkoken. Bestrooi het vlees met peper en zout en leg het terug in de pan. Laat het rustig stoven tot al het vocht is geabsorbeerd.
  • 2 Leg het vlees nu in een vuurvaste schaal. Leg de plakken ham en kaas erop en zet de schaal 5 minuten in de oven. Besprenkel het vervolgens met de achtergehouden Marsala en zet de schaal nog 15 minuten terug in de oven.
  • 3 Rooster ondertussen het witbrood en besmeer dat met Bertolli voor op brood. Schik daar het vlees op.

Rundsfilet a la Rossini is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peach Rossini
10 min Snack
Bekijk recept
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos Rossini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

rundsfilet op thaise wijze
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Runderfilet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
belgische steak met oosters tintje.mmmmm
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept