Kalfs- en tomaatspiesjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Meng deze met de Bertolli Extra Vergine olijfolie, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  • 2 Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de uimarinade en draai ze regelmatig om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  • 3 Verhit de grill of de grillpan. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze regelmatig omdraait.
  • 4 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Kalfs- en tomaatspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde venkelsalade met witte kaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse borrelplank
15 min Snack
Bekijk recept
Kalfs- en tomaatspiesjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblokjes met tomaatspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolpuree met bieslook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept