Schijfjes steak met kruiden

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn samen met de knoflook, salie en tijm.
  • 2 Warm de azijn op in een pannetje, voeg er de gehakte kruiden aan toe en laat 2 minuten opwarmen. Kruid met peper en zout, neem van het vuur en roer er de Bertolli Extra Vergine olijfolie doorheen.
  • 3 Haal het vlees goed door de marinade. Warm de grill of grillpan op. Gril het vlees minstens 10 minuten, draai het regelmatig om en smeer het telkens in met wat marinade.
  • 4 Laat na het grillen het vlees 5 minuten rusten. Giet intussen de resterende marinade in de grillpan en laat het even inkoken. Neem van het vuur. Snijd het vlees in dunne plakjes en overgiet met het braadvocht. Dien meteen op.
  • 5 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood

Schijfjes steak met kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept