stoofvlees met bier

4
2130 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Snipper de uien en bak ze goudbruin in de margarine. Schep de uien uit de pan, kijk of er voldoende bakvet is achtergebleven en voeg eventueel nog een klontje margarine toe.
  • 2
  • 2Kruid het vlees flink met peper en zout en bak rondom aan in de margarine. Doe daarna de uien bij het vlees.
  • 3
  • 3Maak een boeketje van de kruiden met een stukje keukengaren en doe het bij het vlees.
  • 4
  • 4Blus met bier en laat het Knorr Bouillonketeltje in de pan glijden.
  • 5
  • 5Besmeer de boterham of peperkoek met mosterd en leg bovenop het vlees. Laat dit anderhalf tot 2 uur op een laag pitje sudderen.
  • 6
  • 6Verwijder als laatste stap het kruidenboeketje.

stoofvlees met bier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept