vleeskoek met kersen

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven verwarmen op 200°c
  • 2 Vleeskoek kan je eentueel zef maken met gehakt of aankopen kant en klaar .
  • 3 In de oven afbakken 15 min op 200°c en daarna 45 min op 180°c
  • 4 De kersen met sap in een steelpan doen en voeg er de thijm en de laurier bijen laat 5 min sudderen op een laag vuurtje.
  • 5 Daarna het sap binden met sausbinder en op smaak brengen met peper zout en uienconfituur.
  • 6 Deze kan je serveren met gekookte aardappels of kroketten.

vleeskoek met kersen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vleeskoek met Provençaalse saus
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vleeskoek
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept