Zoek
vleeskoek met kersen
6
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg vleeskoek
700 gr ontpitten noorse krieken
1 eetl uienconfituur
1 takje thijm
1 bladje laurier
Bereiding
1
oven verwarmen op 200°c
2
Vleeskoek kan je eentueel zef maken met gehakt of aankopen kant en klaar .
3
In de oven afbakken 15 min op 200°c en daarna 45 min op 180°c
4
De kersen met sap in een steelpan doen en voeg er de thijm en de laurier bijen laat 5 min sudderen op een laag vuurtje.
5
Daarna het sap binden met sausbinder en op smaak brengen met peper zout en uienconfituur.
6
Deze kan je serveren met gekookte aardappels of kroketten.
vleeskoek met kersen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vleeskoek met Provençaalse saus
150 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vleeskoek
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept