Schnit­zel met cham­pig­non­saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan 1 el boter verhitten en op hoog vuur champignons 2 min. bakken, af en toe omscheppen. Crème fraîche toevoegen, losroeren en pan van vuur nemen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en met bloem bestuiven. Rest van boter in ruime koekenpan verhitten. Schnitzels op matig vuur aan elke kant 3 min. bakken en uit pan nemen. Cognac in pan schenken en op hoog vuur al roerend verhitten, tot geheel bruist. Champignonmengsel toevoegen en tot sausdikte laten inkoken. Met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels in saus leggen en nog 1 min. doorwarmen.

Schnit­zel met cham­pig­non­saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept