Zoek
Chili con carne
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 lookteentjes
2 ajuinen
1 groene paprika
600 g gehakt rundvlees
3 soeplepels zonnebloemolie
1 blik tomatenpulp
1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
Tabasco
1 blik maïs
1 blik kidneybonen
Bereiding
1
Maak de lookteentjes en de ajuinen schoon en snij ze fijn. Snij de paprika in 4, doe de zaadjes en de witte stukken eruit en snij in kleine stukken.
2
Laat het vlees 10 minuten met de olie in een pan aanbakken op een hoog vuur en roer om met een houten lepel.
3
Voeg de look en de uien toe en laat 5 minuten sudderen.
4
Voeg de paprika, de tomatenpulp, het runderbouillonketeltje en 1 koffielepel Tabasco toe.
5
Overgiet met 30 cl water, dek af en laat gedurende 20 minuten op een zacht vuur sudderen.
6
Spoel de maïs en de kidneybonen af en laat ze uitlekken.
7
Giet ze in de pan en laat geleidelijk opnieuw opwarmen door ze ongeveer 10 minuten af te dekken.
Chili con carne is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept