Zoek
Gestoofde tournedos
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g diepgevroren artisjokharten
20 cl room
1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
50 g geraspte parmezaankaas
4 tournedos
3 soeplepels olijfolie
Bereiding
1
Laat de artisjokharten in een grote pot kokend, gezouten water gedurende 5 minuten koken en laat ze uitlekken.
2
Leg de artisjokharten met twee soeplepels olijfolie in een sauteerpan, kruid met peper uit de molen, dek af en laat 10 minuten bakken.
3
Warm de room intussen zacht op, voeg 1 runderbouillonketeltje en 1 soeplepel parmezaankaas toe en roer om met een lepel. Kruid goed met peper.
4
Schroei de tournedos dicht: per kant 2 minuten in een pan op hoog vuur met 1 soeplepel olijfolie.
5
Dien onmiddellijk op een bord op, besprenkel de artisjokharten met parmezaankaas en overgiet het vlees met de room.
Gestoofde tournedos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hartige appelbollen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept