1 Pel en hak de ui fijn. Hak de amandelen grof. Snijd de abrikozen in reepjes. Houd 24 kleine toefjes peterselie apart en hak de rest fijn.
2 Breng de ui met de abrikozen, de suiker, de azijn, het kerriepoeder, het halve Bouillonketeltje en ½ l water aan de kook. Laat de chutney ca. 20 min. inkoken tot een jamachtige dikte. Geregeld roeren. Laten afkoelen. Roer de gehakte peterselie en de amandelen erdoor.
3 Steek uit elke boterham - met behulp van een klein glaasje of steekvormpje - 4 rondjes. Bewaar in een plastic zakje.
4 Besmeer de helft van het brood met de paté. Schep er een lepeltje chutney op, leg op elk een toefje peterselie en nog een brood rondje.
5 Serveer de sandwiches op minischoteltjes of leg ze in strakke rijen op een rechthoekige platte schaal.
Mini-sandwiches met wildpaté en abrikozenchutney is een recept van Solo Open Kitchen