Gevulde varkenshaas met pepersaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaasjes open in de lengte. Bestrijk één helft met de kruidenkaas.
  • 2 Pel en snipper het sjalotje, snijd de paddestoelen in vieren en bak dit samen met de spekjes aan in een kookpan. Verdeel het champignon- spekmengsel over de varkenshaashelften met de kruidenkaas. Leg nu de ander helft er weer op en zet de varkenshaasjes vast met cocktailprikkers.
  • 3 Bak de varkenshaasjes gedurende 15 minuten op middelmatig vuur. Snijd ondertussen de courgette en de paprika’s in stukken en wok deze op hoog vuur in 5 minuten gaar. Bak tegelijkertijd de krieltjes op middelmatig vuur in 10 minuten goudbruin.
  • 4 Maak de pepersaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 5 Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout. Snijd het vlees in schuine stukken en leg ze mooi op de borden. Schep daarover de pepersaus en schep de groenten ernaast. Dien met de gebakken krieltjes er apart bij op.

Gevulde varkenshaas met pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept