Gehaktballetjes in kerrierroomsaus met gele

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met het bouillonketeltje.
  • 2 Doe het gehakt in een schaal en breng het op smaak met peper en zout en draai er kleine balletjes van. Pel en snipper de ui en snijd de paprika’s in reepjes. Laat de ananasstukjes uitlekken.
  • 3 Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak de gehaktballetjes in 10 minuten mooi goudbruin. Voeg vervolgens de ui en paprika toe en roerbak deze enkele minuten mee.
  • 4 Voeg nu het zakje kerriesaus en de room toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en warm de ananasstukjes 1 minuut mee.
  • 5 Serveer de gehaktballetjes in kerrieroomsaus met de rijst.

Gehaktballetjes in kerrierroomsaus met gele is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept