Zoek
Blinde vinken
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g kalfsgehakt
1 ei
100 g chapelure (broodkruim)
4 fijngehakte sjalotten
20 g salie
4 lapjes kalfsfilet
100 g boter
Voor de saus:
4 dl tomatensalsa/passata
1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
verse gehakte salie
trosjes kerstomaten
Bereiding
1
Bereid het gehakt met het ei, de chapelure en de sjalotten.
2
Schik de kalfslapjes met daarop een blaadje salie. Verdeel er het gehakt over en rol op.
3
Bruin de boter in de sudderpan en kleur er de ‘blinde vinken’ in aan, dit aan iedere zijde.
4
Smelt er het bouillonketeltje bij en bevochtig met de passata en 4 dl water. Zet onder deksel en laat 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
5
Verhit een pan met olijfolie en bak de trostomaatjes aan.
Blinde vinken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met appel-kerriesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van sla- en rundervink met pittige tomatensaus
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept