Blinde vinken

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid het gehakt met het ei, de chapelure en de sjalotten.
  • 2 Schik de kalfslapjes met daarop een blaadje salie. Verdeel er het gehakt over en rol op.
  • 3 Bruin de boter in de sudderpan en kleur er de ‘blinde vinken’ in aan, dit aan iedere zijde.
  • 4 Smelt er het bouillonketeltje bij en bevochtig met de passata en 4 dl water. Zet onder deksel en laat 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
  • 5 Verhit een pan met olijfolie en bak de trostomaatjes aan.

Blinde vinken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met appel-kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van sla- en rundervink met pittige tomatensaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept