Griekse lasagne

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C). Vet een ovenschaal (inhoud minimaal 1,5 liter) in. Snijd de aubergine in stukjes. Los het bouillonketeltje op in een kopje heet water.
  • 2 Verhit 1 eetlepel vloeibare margarine en bak hierin het gehakt los. Breng het op smaak met kaneel en het opgeloste bouillonketeltje. Voeg de pastasaus toe en light room, zet het vuur laag en laat de saus enkele minuten zachtjes pruttelen.
  • 3 Verhit in een andere pan 2 eetlepels vloeibare margarine en bak de auberginestukjes aan beide kanten bruin.
  • 4 Vul de ovenschaal om en om met een laagje saus, lasagnebladen en aubergine. Begin en eindig met een laagje saus. Verkruimel de feta over de lasagne en laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar worden.

Griekse lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept