Turkse wraps met varkensfiletreepjes

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom 3 eetlepels Bertolli vloeibaar met de tomatenpuree, cayennepeper, komijn en het bouillonketeltje. Meng de filet met de marinade en laat 10 minuten staan.
  • 2 Was de paprika, snij doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika in blokjes.
  • 3 Meng in een schaaltje de yoghurt met de knoflook en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Snij de ijsbergsla in reepjes.
  • 5 Zet een pan op hoog vuur. Bak in de hete pan de gemarineerde varkensfiletreepjes al roerend ongeveer 5 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 minuten.
  • 6 Verwarm de wraps of broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 7 Besmeer telkens een wrap of broodje met de yoghurtsaus. Leg er een beetje gesneden sla met wat vlees op en rol de wrap of het broodje op. Serveer de rest van de yoghurtsaus er apart bij.

Turkse wraps met varkensfiletreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet Met Mango En Cashewnoten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept