1 Schil en snijd de aardappelen in blokjes. Kook ze gedurende 10 minuten, giet ze af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
2 Verhit 3 eetlepels vloeibare margarine in een wok en bak hierin de warme aardappelblokjes gedurende 15 minuten op een matig vuur. Geregeld omscheppen.
3 Snijd ondertussen de snijbonen schuin in stukjes, kook ze in kokend water gedurende 8 minuten. Afgieten. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het smelten en schep het erdoor.
4 Snijd in de tussentijd de schnitzels en plakjes Parmaham elk in 4 stukjes. Bestrooi de schnitzeltjes met peper, zout en de salie.
5 Verhit 2 eetlepels margarine in een grote pan. Bak hierin de mini-schnitzeltjes rondom bruin. Bak de stukjes Parmaham gedurende 30 seconden en leg ze op de schnitzeltjes. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe, laat het smelten, schud de pan heen en weer. Voeg de wijn toe, breng aan de kook en laat de jus 2 minuten pruttelen, voeg een scheutje water en 1-2 theelepels mosterd naar smaak toe en warm nog heel even door.
6 Verdeel de aardappeltjes en snijbonen over 4 warme borden. Schep het vlees ernaast.