Rode bonen met hesp, komijn

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten in stukjes. Was de sinaasappel. Rasp de schil en pers de sinaasappel uit.
  • 2 Verhit de margarine in een wok. Voeg het komijnzaad toe en bak het gedurende 30 seconden. Voeg de ui toe en bak nog 3 minuten. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe en laat het smelten. Schep de geraspte sinaasappelschil, de tomaten en het sinaasappelsap erdoor, breng al roerend aan de kook en laat de saus gedurende 10 minuten op een hoog vuur koken. Geregeld doorroeren.
  • 3 Laat de bonen uitlekken. Voeg de bonen en de hesp aan de saus toe en warm alles goed door. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • 4 Schep de rode bonen in 4 warme diepe borden of kommen. Schep op elk een lepel zure room en geef de tortillachips erbij.

Rode bonen met hesp, komijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept